Ταπέτα

Ταπέτα

Η “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι σας προτείνει και σχεδιάζει μαζί σας τη ζώνη καθαρισμού του εμπορικού, βιομηχανικού ή ιδιωτικού σας κτιρίου, με προϊόντα όπως τα πατάκια εισόδου, τα οποία προστατεύουν και διατηρούν καθαρά τα δάπεδα, συνδυάζοντας την ασφάλεια, την καθαριότητα και την προβολή του οικιακού αλλά και επαγγελματικού σας χώρου.

Τα ταπέτα ή ποδόμακτρα προσφέρουν τον επιτυχημένο συνδυασμό καθαριότητας και αισθητικής για κάθε σας χώρο, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Τα χρώματα, τα σχέδια και οι διαστάσεις τους είναι τόσα πολλά, που κανείς δε θα δυσκολευτεί να βρει το ποδόμακτρο (πατάκι) που θα κοσμήσει το εσωτερικό ή το εξωτερικό της οικίας ή του επαγγελματικού του χώρου. Μην ξεχνάτε και τις υπέροχες μαξιλάρες δαπέδου και shaggy σκαμπό μας, για άνεση, ανθεκτικότητα και ξεχωριστό design!

Όσον αφορά την πρακτική χρησιμότητα, το ταπέτο σας προστατεύει αποτελεσματικά από σκόνη, υγρασία και μικρά σωματίδια (π.χ. άμμο), συγκρατώντας κάθε ουσία στο εσωτερικό του, ενώ ο καθαρισμός του είναι απλή υπόθεση, χωρίς να κινδυνεύει να αλλοιωθεί!

Από απλά ταπέτα εισόδου μέχρι ταπέτα για εμπορικά κέντρα ή ταπέτα με το λογότυπο της εταιρείας σας, διακοσμητικά ή μπάνιου, παιδικά ή ψάθες, η αντοχή τους σε δύσκολες συνθήκες και η ποικιλία τους τα καθιστούν απαραίτητα για την ομορφιά και την καθαριότητα κάθε χώρου! Εμπιστευτείτε τα!