Ταπετσαρίες Τοίχου

Ταπετσαρίες Τοίχου

Η ταπετσαρία τοίχου αποτελεί μια ευφάνταστη και πρωτότυπη επιλογή για την επένδυση του τοίχου, καθώς χαρίζουν σε κάθε χώρο μια ευχάριστη νότα. Έχει επανέλθει δυναμικά στη μόδα δίνοντας ξεχωριστό ύφος και ζεστασιά, αλλά και αποκρύπτοντας ταυτόχρονα τυχόν ατέλειες του τοίχου σας με τον πιο μοντέρνο και αξιόπιστο τρόπο.

Η ποικιλία των σχεδίων και των χρωμάτων ικανοποιεί και την πιο τρελή φαντασία: Μοντέρνες, κλασσικές, παιδικές, μονόχρωμες, με βαφόμενα σχέδια, με λουλούδια, ρίγες και σε ό,τι σχέδιο μπορείτε να φανταστείτε, αλλά και με δυνατότητα εκτύπωσης οποιασδήποτε φωτογραφίας σε αυτοκόλλητο τοίχου (φωτοταπετσαρία), ενώ μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά ταπετσαρία και ύφασμα! Επιπλέον, διαθέτουμε ταπετσαρίες κατάλληλες και για επαγγελματικούς χώρους (ξενοδοχεία, πλοία, νοσοκομεία), οι οποίες πληρούν όλες τις ειδικές και απαιτούμενες κάθε φορά προδιαγραφές (βραδυφλεγείς, πλενόμενες, βαφόμενες).

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα με εξειδικευμένο συνεργείο έμπειρων τεχνικών την άμεση τοποθέτησή τους στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Οι ταπετσαρίες της “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι επικολλούνται απευθείας πάνω σε σοβαντισμένο τοίχο χωρίς να απαιτείται ειδική προεργασία, προσφέροντας ηχομόνωση και θερμομόνωση. Επιπλέον, έχουν υποβληθεί σε διαδικασία αδιαβροχοποίησης (γεγονός που κάνει ευκολότερο τον καθαρισμό τους), ενώ με την τεχνολογία peel off, η αποκόλληση των ταπετσαριών από τον τοίχο παύει να είναι μια κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία.

Για χώρους ζεστούς με στυλ και άποψη, επιλέγουμε και εισάγουμε τις καλύτερες και οικονομικότερες ταπετσαρίες τοίχου της αγοράς και σας τις παρουσιάζουμε.

Αφεθείτε λοιπόν στο παιχνίδι των χρωμάτων και της φαντασίας και μεταμορφώστε την καθημερινότητά σας Φανταστείτε μια διακόσμηση προσαρμοσμένη στη δική σας αισθητική και δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που αντανακλά την προσωπικότητά σας, συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα και την υψηλή αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία - την υγρασία - την καθημερινή τριβή, σε τιμές εισαγωγής. Εμπνευστείτε και γίνετε εσείς ο διακοσμητής του σπιτιού σας!

Αναλυτικά, τα υλικά στα οποία διατίθενται οι ταπετσαρίες τοίχου είναι:
Βαφόμενες ταπετσαρίες
Αυτή η κατηγορία αποτελείται από ημιδιαφανή σχέδια τα οποία πρέπει να βαφτούν μετά από την τοποθέτησή τους. Το βάψιμο μπορεί να γίνει με πολλές τεχνοτροπίες, σε οποιοδήποτε χρώμα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Βινυλικές ταπετσαρίες
Είναι ποιοτικά ανώτερες ταπετσαρίες, με πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001.Έχουν υψηλή αντοχή στο πλύσιμο (πλένονται ακόμη και με απορρυπαντικά),είναι υποαλλεργικές και δύσφλεκτες. Το χρώμα τους δεν «κόβει» στον ήλιο, αναπνέουν κι επομένως δεν εγκλωβίζουν την υγρασία και δεν μουχλιάζουν.
Χάρτινες ταπετσαρίες
Είναι οικονομικότερες ταπετσαρίες, αλλά δεν υστερούν σε ποιότητα! Ελαφρά πλενόμενες, το χρώμα τους παραμένει ζωντανό ακόμα και με έκθεση στον ήλιο, ενώ είναι και υποαλλεργικές.
Αφροβινυλικές ταπετσαρίες
Είναι εξαιρετικής ποιότητας ταπετσαρίες, έχουν όλες τις προδιαγραφές των βινυλικών ταπετσαριών (είναι βινυλικές, αλλά διογκωμένες ταπετσαρίες) και βάφονται. Επειδή είναι ανάγλυφες, είναι σε μεγαλύτερο βαθμό ηχομονωτικές και θερμομονωτικές, καλύπτοντας αποτελεσματικότερα ατέλειες και ελαφριές ανωμαλίες που πιθανόν να έχει ένας τοίχος.
Ταπετσαρίες VLIES
Βινυλικές ταπετσαρίες, είτε αφρώδεις είτε λείες, οι οποίες δεν έχουν χαρτί σαν υπόστρωμα, αλλά έχουν υποστεί ειδική κατεργασία που δεν απλώνει με το νερό. Μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και στις πιο δύσκολες επιφάνειες, με κόλλα στον τοίχο και όχι στην ταπετσαρία. Όταν θελήσουμε την αντικατάστασή τους απομακρύνονται πολύ εύκολα και γρήγορα.