Δάπεδα

Δάπεδα

Τα δάπεδα ανήκουν στα βασικά στοιχεία για την αισθητική και λειτουργική διαμόρφωση του χώρου. Η τεράστια ποικιλία σχεδίων σε πλακάκια και υλικά κατασκευής για το δάπεδο σας δίνει τη δυνατότητα για απεριόριστες επιλογές, ανάλογα με το ύφος που θέλετε να χαρίσετε, διαμορφώνοντας ένα χώρο με ξεχωριστή προσωπικότητα και με προσφορές που δημιουργούν αίσθηση!

Αφεθείτε στη ζεστασιά και την προστασία των δαπέδων χωρίς να ανησυχείτε για φθορές, αφού τα δάπεδα της “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι έχουν ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στην καθημερινή τριβή, πληρώντας τις απαραίτητες προδιαγραφές. Επιπλέον, οι θερμομονωτικές, ηχομονωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες των πατωμάτων τα καθιστούν απολύτως ασφαλή, ώστε να μπορείτε να τα χαρείτε άφοβα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιλέξτε το είδος του δαπέδου που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και το στυλ του οικιακού ή επαγγελματικού χώρου σας. Laminate, linoleum, δάπεδα deck, δάπεδα pvc, πλαστικά δάπεδα γενικής χρήσης, αθλητικά, ασφαλείας, ελαστικά, πλαστικά πλακάκια, μονόχρωμα, εκθέσεων, τάπες-λαμαρίνα, τα πατώματα είναι η οικονομική λύση για design και καθημερινή πολυτέλεια, με άριστη ποιότητα και υπέροχη διακόσμηση στις πιο χαμηλές τιμές.