Δέρματα

Δέρματα

Υψηλή αισθητική μαζί με ασύγκριτη ποιότητα? Ή μήπως διαχρονικότητα σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της μόδας? Μπορεί αρχικά οι έννοιες αυτές να φαίνονται αντίθετες, αλλά τώρα ενώνονται μοναδικά σε ένα δερμάτινο χαλί!

Η φινέτσα και η μοναδική καλαισθησία των δερμάτων, καθώς και η ζεστασιά που προσφέρουν απλόχερα είναι αδιαμφισβήτητη και οι φανατικοί τους οπαδοί ολοένα αυξάνουν! Κανένα χαλί δεν είναι ίδιο με το άλλο, γεγονός που σας επιτρέπει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από απεριόριστο εύρος υπέροχων φυσικών σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών. Έτσι έχετε τη σιγουριά ότι γίνεστε κάτοχος ενός μοναδικού κομματιού που δεν υπάρχει όμοιό του!

Χάρη στο προσωπικό σας ύφος και τη διάθεσή σας για δημιουργία και ανανέωση, το σπίτι ή ο επαγγελματικός σας χώρος αποκτούν μοντέρνο ή κλασσικό χαρακτήρα με τα δέρματα της επιχείρησής μας, σε πολύ οικονομικές τιμές. Έτσι το σαλόνι, η κρεβατοκάμαρα ή η τραπεζαρία σας διακοσμούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ το δέρμα αγελάδος (Cowskin), τα κομμάτια δέρματος που είναι ραμμένα στο χέρι (Patchwork), το δερμάτινο Shaggy (Shaggy Leather), τα μικρά δερμάτινα χαλάκια, η φυσική γούνα προβάτου (Sheepskins) και τα συνθετικά πρόβατα είναι μόνο μερικές από τις ανεξάντλητες επιλογές μέσα από τις οποίες δίνετε νέα πνοή στο χώρο σας.

Το δέρμα, τα ιδιαίτερα χρώματα, το λεπτό φινίρισμα, η εξαιρετική ανθεκτικότητα, η απαράμιλλη επεξεργασία και η μοναδική υφή είναι τα στοιχεία που θα σας κάνουν να λατρέψετε τα δερμάτινα χαλιά της “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι και επομένως να γίνουν η πρώτη επιλογή για τη μεταμόρφωση του χώρου σας!