Επαγγελματικές Μοκέτες

Κάθε επαγγελματικός χώρος αναδεικνύεται αλλά και προστατεύεται μοναδικά από τα σημάδια του χρόνου με μια μοκέτα με το μέτρο βαριάς ή γενικής επαγγελματικής χρήσης, που πληροί τις απαιτούμενες σε κάθε περίσταση προδιαγραφές, συνοδευόμενη από διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά, όπως για παράδειγμα ISO 9001, IMO (INTERNATION MARITIME ORGANIZATION), Β1, Μ3.

Οι επαγγελματικές μας μοκέτες ειδικών χρήσεων εξοπλίζουν κάθε εργασιακό χώρο, δημιουργώντας ζεστή ατμόσφαιρα, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια και άνεση, πάντα συνδυασμένες με ξεχωριστή αισθητική.

Η σύστασή τους:  100% PA. Οι ηχομονωτικές, αντιστατικές, βραδυφλεγείς και θερμομονωτικές τους ιδιότητες τις καθιστούν κατάλληλες για κάθε επαγγελματικό χώρο, καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στην καθημερινή και έντονη τριβή και καταπόνηση, με άριστη συμπεριφορά τόσο σε δυναμικά όσο και σε στατικά φορτία. Επίσης, η ειδική επεξεργασία Impre plus κατά των λεκέδων και η προστασία των χρωμάτων από την ηλιακή ακτινοβολία είναι στοιχεία που θα κάνουν κάθε επαγγελματία να τις εμπιστευτεί για τη διακόσμηση του χώρου του. Επιπλέον, διαθέτουν αντιμικροβιακή επεξεργασία φιλική προς το περιβάλλον, αντιολισθητική επιφάνεια, υπέροχο πάτημα, είναι αδιάβροχες, πολύ εύκολες στον καθαρισμό και διατίθενται σε προσιτές τιμές. Διατίθενται σε ρολό ή πλακάκι, στις διαστάσεις, τα σχέδια και τα χρώματα που εσείς επιλέγετε!

Με τις μοκέτες για επαγγελματική χρήση της “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι, κάθε χώρος εργασίας αποκτά ξεχωριστό στυλ και ταυτότητα, πράγμα πολύτιμο, αφού περνάμε καθημερινά πολλές ώρες στο εργασιακό μας περιβάλλον. Ζήστε λοιπόν στον επαγγελματικό σας χώρο με απαράμιλλο design, άνετα και ξεκούραστα και νιώστε σαν να είστε ... σπίτι σας!