Laminate

Laminate

Οι απαιτητικοί λάτρεις του ξύλου μπορούν πλέον να νιώθουν ενθουσιασμένοι με το δάπεδο Laminate της “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι, χάρη στις σύγχρονες, υψηλών προδιαγραφών μεθόδους κατασκευής του. Τα βραδυφλεγή δάπεδα laminate είναι απολύτως κατάλληλα για οικιακούς αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, ενώ συνοδεύονται από τα διεθνή πιστοποιητικά ISO 9001, DIN 4102 - B1 (αντίσταση κατά της φωτιάς), CE και με το οικολογικό πιστοποιητικό PEFC (απόλυτα φιλικά στο περιβάλλον από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, κατάλληλα για άτομα αλλεργικά στην οικιακή σκόνη).

Ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζονται, τα πατώματα laminate διαφοροποιούνται σύμφωνα με τη σκληρότητα και την ανθεκτικότητα της επιφάνειάς τους σε τύπους για γενική οικιακή χρήση (σαλόνι, καθιστικό), βαριά οικιακή και ελαφριά εμπορική χρήση (μικρά γραφεία), γενική εμπορική χρήση (καταστήματα, γραφεία) και βαριά εμπορική χρήση (μεγάλα καταστήματα, δημόσια κτίρια, αεροδρόμια). Το πρωτοποριακό δάπεδο laminate με τις εύκαμπτες ενώσεις του για δυναμικό κράτημα και τις ειδικά επεξεργασμένες άκρες του, μιμείται μοναδικά την όψη του φυσικού ξύλου, αποτελείται από μελαμίνη και τοποθετείται γρήγορα και με μεγάλη ευκολία: η μία σανίδα θηλυκώνει με την άλλη χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη διατομή τους, χωρίς τη χρήση κόλλας (σε περίπτωση που μια σανίδα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί, γίνεται ακόμα και από τους ιδιοκτήτες, αφού μπορεί να επιδιορθωθεί ανεξάρτητα από το υπόλοιπο πάτωμα).

Το πάχος του Laminate κυμαίνεται από 6mm-12mm, με το μέγιστο ηχομονωτικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε απίστευτη ποικιλία χρωμάτων, είναι συμβατό με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και σαν υλικό είναι ιδανικό για ανακαινίσεις, συνοδευόμενο από τα κατάλληλα εξαρτήματα (σοβατεπί, ηχομονωτικά στρώματα, αρμοκάλυπτρα). Φυσικά βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας οι έμπειροι τεχνικοί μας οι οποίοι αναλαμβάνουν κάθε τοποθέτηση, επιδιόρθωση, αποξήλωση και αντικατάσταση, χωρίς «ίχνη».


Σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας ασφαλώς θα παίξει ο εύκολος καθαρισμός του δαπέδου laminate (ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα με ήπιο καθαριστικό), η αντιβακτηριδιακή του προστασία, οι αντιστατικές του ιδιότητες, η υπέροχη φυσική θερμομόνωση που προσφέρει, ενώ η άρτια στεγανοποιημένη επιφάνειά του είναι ανθεκτική σε λεκέδες, ο σιλικονούχος αρμός του προστατεύει αποτελεσματικά από προβλήματα υγρασίας (άνοιγμα, μούχλα, κύρτωση) και η στενή εφαρμογή του δεν επιτρέπει σε σκόνη και βρωμιά να εγκλωβιστούν στους αρμούς. Επιπλέον, το πάτημα από τακούνια, το κάψιμο τσιγάρων, οι μαλακές ρόδες των καρεκλών, οι εκδορές, η πτώση αντικειμένων, η τριβή, τα πόδια των επίπλων, τα οικιακά χημικά (χρώματα, υγρά καθαρισμού) και το φως του ήλιου δεν αποτελούν καμία απειλή για το laminate, καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην όποια φθορά! Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημά του laminate είναι το πολύ χαμηλό του κόστος που το κάνει προσιτό σε όλους όσους αναζητούν ανανέωση και θαλπωρή στο χώρο τους με τον πιο οικονομικό τρόπο, η αντιολισθητικότητά του και η απόλυτα επιτυχημένη εφαρμογή του.

Τολμήστε άφοβα να αναδείξετε το χώρο σας με το μοντέρνο και ταυτόχρονα ζεστό και διαχρονικό laminate και η αίσθηση που θα αποκομίσετε θα είναι μοναδική, με υγιεινή, αξιοσημείωτη εξοικονόμηση ενέργειας και ύψιστη ασφάλεια! Εκφράστε το στυλ και την προσωπικότητά σας, διακοσμήστε το περιβάλλον σας μέσα από πλήθος επιλογών σε εκπληκτικά χρώματα και σχέδια με την απόλυτη εμπειρία δαπέδου που χαρίζουν τα laminate και απολαύστε στο έπακρο λειτουργικότητα, αισθητική, ποιότητα, άνεση και ξεγνοιασιά για πολύ - πολύ καιρό!

Και…μερικές ακόμη πληροφορίες:

Οι πλάκες από HDF που αποτελούν το βασικό υλικό των δαπέδων laminate είναι κατασκευασμένες από πεπιεσμένο ξύλο (ανακυκλωμένα κατάλοιπα ξυλοπολτού από εργοστάσια ξυλείας).

Η επεξεργασία των επιφανειών με την πρωτοποριακή μέθοδο ανάγλυφης αποτύπωσης EIR (Glossy/Matt/3D) αναδεικνύει τη μοναδική όψη και υπογραμμίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά των κλασικών, ρουστίκ και vintage ξύλων. Οι ομοιόμορφες από άκρη σε άκρη επιφάνειές μας (smooth surface/grainy surface/3D effect) διαθέτουν τη μεταξένια αίσθηση του επεξεργασμένου ξύλου και προσαρμόζονται ανάλογα με το εάν πρόκειται για ξύλο μοντέρνο ή vintage.

Αν επιθυμείτε να παίξετε με την προοπτική, να δημιουργήσετε την αντίληψη ακόμα πιο ανοιχτού χώρου και να προσθέσετε όγκο σε διαφορετικά σημεία των δωματίων σας: οι μακριές και στενές σανίδες βελτιώνουν την προοπτική, μεγεθύνουν ή επιμηκύνουν ακόμα περισσότερο τις μεγάλες επιφάνειες / οι 2,3 ή τυχαία τοποθετημένες σανίδες μεγιστοποιούν το χώρο στα λιγότερο ευρύχωρα δωμάτια / για αίσθηση βάθους χωρίς ρωγμές (που θα απειλούσαν τη στιβαρότητα του προϊόντος) εναλλάσσουμε τη ματ επικάλυψη με τη γυαλιστερή (για εξαιρετικό αποτέλεσμα μέσα από το παιχνίδι με το φως και την προοπτική).