Δάπεδα PVC

Από τα πολυτιμότερα εργαλεία στα χέρια των επαγγελματιών, τα δάπεδα PVC της “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι θα επενδύσουν, θα προστατέψουν, θα ενισχύσουν και θα διακοσμήσουν τον επαγγελματικό σας χώρο, παρέχοντάς του τα τεχνικά πλεονεκτήματα που χρειάζεται ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζεται. Ομοιογενή, ετερογενή, αντιολισθηρά, αγώγιμα, αντιστατικά, ακουστικά ή βινυλικές λωρίδες, τα οικονομικά βινυλικά μας πατώματα διατίθενται σε πολυάριθμα σχέδια και ανεξίτηλα χρώματα, προσδίδοντας στυλ και αισθητική στο χώρο εργασίας σας.

Ιδανικά για χώρους επαγγελματικής και βιομηχανικής χρήσης καθώς και για δημόσια κτίρια έντονης κυκλοφορίας (καταστήματα, γραφεία, σχολεία, βιομηχανίες, ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις) τα πλαστικά δάπεδα εμπορικών εφαρμογών της εταιρείας μας διαθέτουν επένδυση μεταλλικής παρκετίνης P.U.R. στην επιφάνεια για εύκολη συντήρηση, είναι εργοστασιακά εμποτισμένα με επένδυση πολυουρεθάνης (για μεγάλη αντοχή στα χημικά και τη σκληρή καταπόνηση από τροχήλατα έπιπλα) και η υψηλή τους ποιότητα διασφαλίζεται με ISO 9001 και ISO 14001. Επιπλέον, χάρη στη σύστασή τους (PVC και προσμίξεις αδρανών υλικών χωρίς αμίαντο) διαθέτουν αντιολισθητικές ιδιότητες (που τα καθιστούν κατάλληλα για χώρους όπως αποδυτήρια, κουζίνες εστιατορίων, μπάνια), αντιστατικότητα, ενώ επιδεικνύουν μέγιστη ανθεκτικότητα σε χημικά και οξέα (όπως σε νοσοκομεία, εργαστήρια και χώρους με Η/Υ), αποτελώντας άριστη επιλογή για χώρους με μεγάλη καταπόνηση (χώρους που κινούνται ανυψωτικά μηχανήματα, αίθουσες αναμονής, διαδρόμους, αποθήκες, σκάλες), καθώς και για χώρους που η ηχοαπορρόφηση είναι απαραίτητη (παιδότοποι), πάντα με την ασφάλεια που χαρίζει η αντιβακτηριδιακή και μυκητοστατική τους επεξεργασία. Αξίζει να αναφερθεί ότι επενδύουμε στην άρτια και πλήρη εφαρμογή των δαπέδων PVC με ειδικευμένα μας συνεργεία (από την ομαλοποίηση έως την εφαρμογή), παρέχοντας προϊόντα που συνοδεύουν την τοποθέτηση (κόλλες, βελτιωτικά και ομαλοποιητικά υλικά, καθαριστικά υλικά), ενώ οι συνεργάτες μας είναι πρόθυμοι να σας ενημερώσουν για κάθε διακοσμητική και τεχνική ερώτησή σας.

Εντάξτε στον επαγγελματικό σας χώρο το ειδικό πλαστικό δάπεδο που θα προσαρμοστεί στις όποιες ιδιαιτερότητες, χαρίζοντας απόλυτη ασφάλεια, σύμφωνα με τις απαιτούμενες κάθε φορά προδιαγραφές. Με τα επαγγελματικά πλαστικά δάπεδα, η ανανέωση του εργασιακού σας περιβάλλοντος με συνέπεια, οικονομία, υπευθυνότητα και μεγάλη αντοχή υλικών είναι απλά εγγυημένη! Εμπιστευτείτε τα και αφήστε τα να αντανακλούν την εικόνα της εταιρείας σας!