Παιδικά Χαλιά

Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι έφηβοι βρίσκουν το απαλό, πανέμορφο παιδικό χαλί που τους ταιριάζει στη “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι! Αλλά και οι γονείς, μπορούν να είναι βέβαιοι για τη διαμόρφωση ενός υπέροχου χώρου με οικολογικά χαρακτηριστικά, ύψιστη ποιότητα, μεγάλη αντοχή στο χρόνο και την καθημερινή καταπόνηση, στις πιο οικονομικές τιμές! Επιπλέον, τα χαλιά μας προσφέρουν εξαιρετική προστασία από τους δυνατούς ήχους, ισορροπώντας τη θερμότητα στο χώρο (θερμομονωτικές ιδιότητες), είναι αντιστατικά, εύκολα πλενόμενα και υποαλλεργικά και προσδίδουν μέγιστη ασφάλεια! Οι οικονομικές παιδικές και εφηβικές συλλογές μας σε χαλιά σας περιμένουν για παιδικά δωμάτια γεμάτα φως, χαμόγελα, παιχνίδια, σκανταλιές, όνειρα και ζεστασιά, με διακόσμηση που ανανεώνεται όσο συχνά επιθυμείτε, λειτουργικότητα και ασύγκριτη αξιοπιστία. Ανακαλύψτε τις!

Και… 10 Συμβουλές για το πώς θα επιλέξετε το ιδανικό χαλί για το παιδικό δωμάτιο!

  1. Το χαλί θα πρέπει να διαθέτει πιστοποίηση ποιότητας από διεθνή οργανισμό.
  2. Δοκιμάστε το για να διαπιστώσετε αν βγάζει χνούδια
  3. Το πέλος του πρέπει να είναι σχετικά χαμηλό, γύρω στα 11-12mm.
  4. Nα διαθέτει μεγάλη πυκνότητα και στιβαρό πέλος, για μέγιστη αντίσταση στο πάτημα και μεγάλη διάρκεια στη χρήση και το χρόνο.
  5. Τα φωτεινά, λαμπερά και χαρούμενα χρώματα επιδρούν θετικά στην ψυχολογία του παιδιού.
  6. Επιλέξτε διαχρονικά σχέδια, ώστε να μη χρειαστεί σύντομη αλλαγή
  7. Επιλέξτε το με εύκαμπτο υπόστρωμα, χωρίς πρόσθετα και κόλλες.
  8. Προσέξτε στις τεχνικές προδιαγραφές του, επιλέγοντας αντιστατικό νήμα ώστε να σκουπίζεται εύκολα και να μην μαγνητίζει μικροσωματίδια και σκόνη.
  9. Καλό είναι το νήμα να έχει επεξεργασία για εύκολο καθαρισμό λεκέδων.
  10. Αν υπάρχουν λόγοι υγείας, συμβουλευτείτε απαραιτήτως το γιατρό σας.