Είδη Σκίασης

Είδη Σκίασης

Διακριτικά και απλά, πρωτότυπα και μοντέρνα, τα συστήματα σκίασης κατακτούν μια ξεχωριστή θέση στη διακόσμηση του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και για να δώσουμε συμβουλές για τη μέγιστη λειτουργικότητα του χώρου σας. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται με την καλύτερη αισθητική ο βαθμός σκίασης που εσείς επιλέγετε, σε πολύ οικονομικές τιμές, πάντα με την άψογη ποιότητα και ύψιστη ανθεκτικότητα που εγγυάται η “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι!

Αναλυτικά τα είδη σκίασης της εταιρείας μας διακρίνονται σε:

  • VENETIAN BLINDS - ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ : Στόρια από αλουμίνιο ή ξύλο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (εμπριμέ, μονόχρωμα, διάτρητα, σφυρήλατα). Οι περσίδες αλουμινίου διατίθενται σε φύλλα φάρδους 16mm, 25mm, 35mm, 50mm, ενώ οι περσίδες ξύλου διατίθενται σε φύλλα φάρδους 25mm, 35mm, 50mm με απλή ή υφασμάτινη σκαλέτα.
  • ΚΑΘΕΤΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ : Στορ από ύφασμα ή PVC σε φύλλα πλάτους 63,5mm και 127mm. Χρησιμοποιούνται και ως διαχωριστικό δωματίου και διατίθενται σε ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, που αναδεικνύουν το ιδιαίτερο στυλ στο χώρο σας, πάντα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με ιδιότητες ηχομονωτικές, αντανακλαστικές, θερμομονωτικές, αντιστατικές και σταθερά ανεπηρέαστες από τις καιρικές συνθήκες.
  • ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ : Οι οριζόντιες ξύλινες περσίδες είναι ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών, κατασκευασμένο σε μηχανές προηγμένης τεχνολογίας. Όλα τα υλικά (εξαρτήματα, ανωκάσι, κατωκάσι, μηχανισμοί) είναι Σουηδικής προέλευσης. Η βαφή τους επεξεργάζεται έτσι ώστε να είναι αμετάβλητη ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες.
  • ROLLERS : Ρολοκουρτίνα με μηχανισμό αλυσίδας ή ελατήριο από ξύλο και ύφασμα μοναδικού design, σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και ποιοτήτων (διαφανής, ημιδιαφανής, πλήρους συσκότισης, διάτρητη, μονόχρωμη, εμπριμέ), ενώ δίνεται δυνατότητα ειδικών κατασκευών (με λογότυπα).
  • ΒΑΒΟΟ ROLLERS : Σκίαση με υλικά από τη φύση, τα οποία προσφέρουν στο χώρο θαλπωρή και μαγική αίσθηση Ανατολής.
  • ROMAN : Ρόμαν από ύφασμα ή ξύλο σε μοναδικές φυσικές και τεχνητές αποχρώσεις.
  • ΠΑΝΕΛ : Ένα νέο σύστημα με 3, 4 ή 5 δρόμους - κανάλια στον ίδιο οδηγό. Δίνει στυλ και τελειότητα στη σκίαση με τις πολλαπλές δυνατότητες εφαρμογής, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διαχωριστικό δωματίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ύψος ακόμη και 6m, αποτελώντας ιδανική λύση για μεγάλες επιφάνειες παραθύρων, με οποιοδήποτε ύφασμα κουρτίνας.

Όλες οι κατηγορίες ειδών σκίασης έχουν δυνατότητα ηλεκτροκίνησης και τηλεχειρισμού για απλή σκίαση ή πλήρη συσκότιση στο χώρο.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα με εξειδικευμένο συνεργείο έμπειρων τεχνικών την τοποθέτηση των συστημάτων σκίασης στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και ειδικές κατασκευές (Βενέτικα στορ ανάμεσα σε διπλό τζάμι / Ηλεκτροκίνηση με τηλεχειριστήριο ή διακόπτη/ Ρόλλερ για επικλινείς ή οριζόντιες επιφάνειες τύπου «κασέτα» με πλαϊνούς οδηγούς / Βενέτικα στορ με χρήση ντίζας για στήριξη σε πόρτα ή ανοιγόμενο παράθυρο/ Κάθετες περσίδες για επικλινείς επιφάνειες/ Βενέτικα στορ για επικλινείς επιφάνειες).

Τώρα, τα παιχνίδια με το φως είναι δική σας επιλογή!