Συνθετικός Χλοοτάπητας

Συνθετικός Χλοοτάπητας

Η ιδανική, πρακτική, αλλά και μοντέρνα λύση που αντικαθιστά τον φυσικό χλοοτάπητα έρχεται από το τεχνητό γκαζόν, σε ύψος όσο και το φυσικό χόρτο!

Όλες οι ποιότητες του συνθετικού χλοοτάπητα είναι από το ίδιο νήμα, γεγονός που τους δίνει μεγάλη αντοχή ώστε να παραμένουν απρόσβλητες από τις καιρικές συνθήκες, είναι εξαιρετικά φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διατίθενται στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι 34 τεχνητοί χλοοτάπητες άριστης ποιότητας της “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι συνδυάζουν την όμορφη αίσθηση και τη λειτουργικότητα, ενώ είναι απολύτως κατάλληλοι για υπαίθριους χώρους ψυχαγωγίας, βεράντες, κήπους, πάρκα αλλά και παιδότοπους. Η συντήρηση και η τοποθέτησή τους είναι εύκολη, ενώ διαθέτουν υψηλή προστασία ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τη βροχή, δε χρειάζονται πότισμα και είναι υποαλλεργικοί με υπέροχα ανεξίτηλα χρώματα. Επίσης στο κατάστημά μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε γκαζόν για επαγγελματική χρήση (όπως για γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5).

Χαρείτε όλο το χρόνο την ομορφιά που θα χαρίσει στο χώρο σας ο συνθετικός χλοοτάπητας και αισθανθείτε ότι ζείτε...σε απόλυτα φυσικό περιβάλλον!