Χαλιά

Χαλιά

Η εταιρεία “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι ξεκίνησε την μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία της στο χώρο των εισαγωγών και του εμπορίου με τα μοναδικά, υπέροχα αλλά και τόσο χρήσιμα σε όλους μας χαλιά. Το όνομά μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μεγαλύτερη συλλογή χαλιών της αγοράς, την άριστη ποιότητα, την υψηλή αντοχή, τις ασύγκριτες τιμές αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας. Οι πολλές διαστάσεις και οι ποιότητές μας δε θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο!

Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους στο χώρο (Pierre Gardin, Aslanis Home, Makis Tselios, Persika, Anatolia) είναι μία ακόμη απόδειξη ότι σας προσφέρουμε τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς.

Μαγεία και διαχρονικότητα της Ανατολής ή οι πιο σύγχρονες τάσεις του design? Παράδοση αιώνων, χρώματα, σχέδια, νέα τεχνοτροπία, λεπτομερής δουλειά στο χέρι, μόδα, τέχνη, μοναδικότητα, διακόσμηση, ζεστασιά, οικονομία μπλέκονται αρμονικά στα μοντέρνα και κλασσικά χαλιά μηχανής, τα χειροποίητα, τα παιδικά, τα καλοκαιρινά, τα sisal χαλιά και στις φλοκάτες μας, κάνοντάς τα απαραίτητα στοιχεία του οικιακού και επαγγελματικού σας χώρου, που σας συντροφεύουν για πολύ-πολύ καιρό. Επιπλέον, η εταιρία μας αναλαμβάνει να ρελιάσει και να επιδιορθώσει τα ιδιαίτερα κρόσσια των χαλιών σας, βελτιώνοντας το τελείωμά τους και συμβάλλοντας στην επιμήκυνση του χρόνου ζωής τους. 

Μεταμορφώστε και ανανεώστε λοιπόν το χώρο σας, δίνοντάς του ομορφιά, στυλ και θαλπωρή, πάντα με τις πιο προσιτές και φιλικές τιμές, για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Απολαύστε την αίσθηση ενός μοναδικού χαλιού της “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” και επισκεφθείτε την έκθεσή μας ή περιηγηθείτε διαδικτυακά στις προσφορές μας για να το κάνετε άμεσα δικό σας!

Και…μερικές συμβουλές φύλαξης και καθαρισμού των χαλιών σας!

  1. Tα χαλιά πρέπει να φυλάσσονται τυλιγμένα σε ρολό, σε οριζόντια θέση προς αποφυγή τσαλακωμάτων στο πέλος και το υπόστρωμα, μακριά από υγρασία και ήλιο.
  2. Χρειάζονται σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα από 1 έως 2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τη χρήση, ενώ είναι αναγκαία και τα ταπέτα στην εξώπορτα για την συγκράτηση ανεπιθύμητων ουσιών και σκόνης. Δεν ωφελεί να τα τινάζετε αν σκουπίζετε συχνά με ηλεκτρική, γιατί μπορεί να προκληθεί φθορά στα στημόνια τους
  3. Αποφύγετε τη μετακίνησή σας στο εσωτερικό του σπιτιού με τα υποδήματά σας, για καθαριότητα αλλά και μέγιστη απόλαυση από την αμεσότητα της επαφής σας με το χαλί. Όσο οι λεκέδες είναι φρέσκοι, χρειάζονται άμεση επέμβαση
  4. Μία φορά το χρόνο πριν τη φύλαξη, καλό είναι να γίνεται βαθύς καθαρισμός από εξειδικευμένο ταπητοκαθαριστήριο.

Για πλύσιμο στο σπίτι (μόνο για συνθετικά χαλιά μηχανής):

  • Αρχικά, σκουπίστε πολύ καλά με ηλεκτρική σκούπα.
  • Χρησιμοποιήστε ειδικό σαμπουάν χαμηλού αφρού, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Όταν τελειώσετε με τη διαδικασία πλυσίματος, το χαλί πρέπει να τυλιχτεί σε ρολό, να τοποθετηθεί με μικρή κλίση ώστε να στραγγίσει και έπειτα να απλωθεί οριζόντια, μόνο σε σκιερό μέρος
  • Προτείνεται να αερίζεται και το κάτω μέρος του χαλιού κατά τη διάρκεια του στεγνώματος, ώστε να είναι έτοιμο εντός 24 ωρών (κατά προτίμηση, να πλένετε σε ζεστή ημέρα με αρκετό αέρα). Για το πλύσιμο χρησιμοποιήστε μία πολύ μαλακή βούρτσα κινούμενη προς τη φορά του πέλους και αντίστροφα.