Μοκέτες Γενικής Χρήσης

Το τρίπτυχο αισθητική, ποιότητα, τιμή αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στις μοκέτες γενικής χρήσης με το μέτρο, οι οποίες κοσμούν με μοναδικό τρόπο κάθε προσωπικό σας χώρο.

Κλασσική διακόσμηση, στοιχεία πολυτέλειας, μοντέρνες γραμμές και λιτός σχεδιασμός συνυπάρχουν αρμονικά, ζεσταίνοντας τους χώρους και δημιουργώντας σας την επιθυμία να περνάτε όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο στην οικία σας!

Η πρακτική τους χρησιμότητα είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητη, καθώς ο προσωπικός σας χώρος αποκτά πέρα από ξεχωριστή ταυτότητα, προστασία από πλήθος μικρών καθημερινών «κινδύνων»: οι λεκέδες και η ηλιακή ακτινοβολία δε βλάπτουν στο ελάχιστο τις μοκέτες οικιακής χρήσης, ενώ μειώνεται ο κίνδυνος πτώσεων και γίνεται αποτελεσματική κατακράτηση της σκόνης στον αέρα. Οι βραδυφλεγείς, αντιστατικές, αντιμικροβιακές, ηχομονωτικές και θερμομονωτικές τους ιδιότητες τις καθιστούν απαραίτητες για κάθε σας δωμάτιο και σας προκαλούν να αφεθείτε στη μοναδική ποιότητα των μοκετών και παράλληλα να χαρείτε άφοβα την οικία σας. Επιπλέον, το οικολογικό τους υπόστρωμα (feltback) και το επίγραμμα GUT τις χαρακτηρίζουν φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, χωρίς τοξικές ουσίες, κατάλληλες για κάθε κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό, γραφείο ή υπνοδωμάτιο, ώστε να απολαμβάνετε μέγιστη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσής σας!

Στη “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι είμαστε δίπλα σας έτοιμοι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία, αφού τα σχέδια, οι διαστάσεις και τα χρώματα στα οποία προσφέρονται οι ελεγμένες μοκέτες οικιακής χρήσης είναι πραγματικά ατελείωτα!

Ζήστε το σπίτι σας και περάστε ονειρεμένες στιγμές, γεμάτες ζεστασιά, θαλπωρή και ομορφιά μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πάντα με τη σιγουριά και τη φροντίδα των μοκετών γενικής χρήσης της εταιρείας μας!