Κουρτίνες / Κουρτινόξυλα

Κουρτίνες / Κουρτινόξυλα

Συνυφασμένες με την καλαισθησία και την πρακτική χρησιμότητα, οι κουρτίνες της “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι αποτελούν διαχρονικό στοιχείο διακόσμησης για κάθε χώρο, επαγγελματικό ή οικιακό. Μονόχρωμες ή ριγέ, εμπριμέ ή καρό, κουζίνας, νεανικές ή παιδικές, floral, πλήρους συσκότισης (blackout), οι πανέμορφες κουρτίνες μας διατίθενται σε απίστευτες προσφορές, ενώ η αντοχή και η κομψότητά τους είναι αδιαπραγμάτευτες.

Η τοποθέτησή τους γίνεται από άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μετά από δωρεάν μελέτη του χώρου σας, ενώ ως προς τις υψηλών απαιτήσεων ραφές μας, μπορείτε είτε να επιλέξετε μέσα από την πληθώρα σχεδίων που προσφέρουμε στο κατάστημά μας, είτε να μας πείτε τι έχετε εσείς φανταστεί, καθώς η δυνατότητα να ράψουμε ότι μπορείτε να σκεφτείτε είναι ατελείωτη, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Αλλά και ως προς τα καταπληκτικά και χρηστικά υφάσματα επιπλώσεων, οι συλλογές μας ανανεώνονται συνεχώς με την τελευταία λέξη της μόδας, με υφάσματα ψαθωτά, σενίλ, τεχνοδέρματα, μονόχρωμα, εμπριμέ, ριγέ, αλλά και επαγγελματικής - σκληρής χρήσης, σε τιμές εισαγωγής!

Κάθε κουρτίνα πλαισιώνεται διακριτικά και μοναδικά από τα υπέροχα αξεσουάρ κουρτινών μας, ύψιστης ανθεκτικότητας και αισθητικής: κουρτινόξυλα (ξύλινα, παιδικά, σφυρήλατα, μεταλλικά), σιδηρόδρομοι, μηχανισμοί roman (κασετίνα, κάθετο, πλάγιο), αμπράζ-μαγνήτες, μετώπες (αλουμινίου, ξύλου) είναι εδώ για εσάς και το ξεχωριστό design που επιθυμείτε, με λειτουργικότητα σε πολύ οικονομικές τιμές!

Δώστε τώρα στο χώρο σας τη νότα που εσείς θέλετε και αναδείξτε τον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: άλλωστε, στα πλεονεκτήματα της κουρτίνας και των υφασμάτων επιπλώσεων ανήκει και η ευκολία στην αλλαγή τους ανάλογα με τις εποχές του χρόνου, αλλά και τη διάθεσή σας! Ζήστε στη μαγεία των πολυάριθμων σχεδίων και χρωμάτων που προσφέρονται στην έκθεσή μας, με λύσεις απόλυτα εξειδικευμένες για κάθε χώρο, πάντα με προϊόντα και υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας!