Παιδικές Μοκέτες

Τα μέλη της κάθε οικογένειας είναι μοναδικά, με ξεχωριστές επιθυμίες και ανάγκες.
Όταν όμως πρόκειται για τους μικρούς μας φίλους, μάς δημιουργείται επιπλέον ευθύνη για να κάνουμε το χώρο τους γεμάτο χαμόγελα, χρώματα και φαντασία σε συνθήκες απόλυτης υγιεινής και ασφάλειας, μέσα από τις παιδικές μας μοκέτες με το μέτρο.

Διευρύνοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες σε παιδικές μοκέτες (Little Pirates, Playtime, Power Flower, Princess Tales, Spiderman, World of Cars, Delta free Style, Winnie Friends, Daisy, Plushy bear, Winnie Tales, μαργαρίτες Tweety), πολύ απαλές, υγιεινές και ευχάριστες στην υφή, έτοιμες να υποδεχτούν κάθε παιδική σκανταλιά! 

Με υψηλή περιβαλλοντολογική ποιότητα και αυστηρά ελεγμένες πρώτες ύλες (πιστοποίηση GUT), οι μοκέτες παιδικών δωματίων διακρίνονται για την απαράμιλλη ποιότητα και ανθεκτικότητά τους (χωρίς τοξικές ουσίες και οσμές, εξαιρετικά ηχομονωτικές, με οικολογικό υπόστρωμα, αντιστατικές, βραδυφλεγείς, θερμομονωτικές, με εύκολο σκούπισμα και προστασία από λεκέδες), βελτιώνοντας αισθητά τις συνθήκες διαβίωσής σας.
Καταπληκτικά και ευφάνταστα σχέδια μοκετών, ιδιαίτερα και παιχνιδιάρικα, που ζεσταίνουν το χώρο σε όποιο χρώμα μπορεί κανείς να φανταστεί και σε τιμές εισαγωγής! Ζήστε μοναδικές περιπέτειες με όλους τους ήρωες των κινουμένων σχεδίων στη “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι και ετοιμαστείτε για άφθονα γέλια και ατέλειωτο παιχνίδι!

Από την εταιρεία μας, σας δίνουμε 10 συμβουλές για το πώς θα επιλέξετε με τον καλύτερο τρόπο την κατάλληλη παιδική μοκέτα για εσάς:

  1. Η μοκέτα που θα επιλέξετε θα πρέπει να διαθέτει πιστοποίηση ποιότητας.
  2. Δοκιμάστε τη για να μη βγάζει χνούδια
  3. Το πέλος του χαλιού/μοκέτας θα πρέπει να είναι χαμηλό, γύρω στα 11-12cm.
  4. Καλό είναι να διαθέτει μεγάλη πυκνότητα και στιβαρό πέλος. Ο συνδυασμός χαμηλού και στιβαρού πέλους δημιουργεί μέγιστη αντίσταση στο συχνό πάτημα, με μεγάλη διάρκεια στη χρήση και το χρόνο.
  5. Τα χαρούμενα και λαμπερά χρώματα επιδρούν θετικά στην ψυχολογία του παιδιού.
  6. Επιλέξτε σχέδια διαχρονικά για να μη χρειαστεί αλλαγή σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  7. Προτιμήστε εύκαμπτο υπόστρωμα, χωρίς πρόσθετα και κόλλες.
  8. Προσοχή στις τεχνικές της προδιαγραφές (το νήμα να είναι αντιστατικό ώστε να σκουπίζεται εύκολα και να μην μαγνητίζει μικροσωματίδια και σκόνη).
  9. Επιπλέον, είναι σημαντικό το νήμα να έχει επεξεργασία τέτοια για να καθαρίζονται αποτελεσματικά οι λεκέδες.
  10. Αν υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι υγείας, συμβουλευτείτε απαραιτήτως τον γιατρό σας.