Τόσο οι εξωτερικοί σας χώροι (αεροδρόμια, super market και κάθε είσοδος αυξημένης κυκλοφορίας) όσο και οι εσωτερικοί σας χώροι (κουζίνες, μπαρ, αποδυτήρια) επενδύονται ξεχωριστά με το ταπέτο Super Zita. Εξαιρετικά ανθεκτικό, το ποδόμακτρο εισόδου Super Zita είναι εξαιρετικά αντιολισθητικό προστατεύοντας σας ιδιαίτερα σε χώρους με υγρασία, απορροφά μεγάλες ποσότητες χώματος ενώ παρέχει υψηλή προστασία στα δάπεδά σας. Σε εξαιρετικές τιμές, το πατάκι εισόδου Super Zita συνδυάζει την ομορφιά, την αντοχή και την προστασία που αξίζει ο χώρος σας!

Το ταπέτο τύπου Ζ δε διαθέτει υπόστρωμα, καθιστώντας το ιδανικό για το εσωτερικό ή εξωτερικό μέρος επαγγελματικών χώρων όπου υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία (για εισόδους μεγάλης κυκλοφορίας όπως αεροδρόμια, σούπερ μάρκετ κτλ, όσο και για κουζίνες, μπαρ και αποδυτήρια).

'Έχει καλή εφαρμογή σε διάφορες εσοχές, ενώ το χοντρό πλέγμα βινυλίου σε σχήμα Ζ ανοιχτής δομής επιτρέπει στο ταπέτο να αφαιρεί και να καλύπτει μεγάλες ποσότητες χώματος. Επιπλέον, επιδέχεται τελείωμα.

Η κατασκευή του ταπέτου επιτρέπει την κυκλοφορία με καροτσάκι προστατεύοντας παράλληλα τα πατώματα και τους εσωτερικούς χώρους. Είναι εξαιρετικά αντιολισθητικό ταπέτο, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για κουζίνες ή άλλα πατώματα με υγρασία.

 Διατίθεται σε ρολά 5mm με φάρδος 120cm με 77,00 € ανά τρέχον μέτρο, καθώς και ρολά 11mm με φάρδος 90cm με 120,00 € ανά τρέχον μέτρο.

 Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%.

Tags : Εξωτερικού χώρου, ταπέτο εισόδου, εσωτερικού χώρου, ταπέτο super zita, επαγγελματικό,