Το ομοιογενές, αντιστατικό πλαστικό δάπεδο IQ Granit της “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι είναι ιδανικό για την απόδοση της μεγαλύτερης δυνατής ασφάλειας σε ευαίσθητα περιβάλλοντα, που υφίστανται υψηλά ποσοστά τριβής και καταπόνησης (νοσοκομεία, σχολεία, εργαστήρια). Άκαυστα και θερμομονωτικά, βραδυφλεγή και ηχομονωτικά, αντιολισθηρά και αντιμικροβιακά, τα αντιστατικά δάπεδα PVC IQ Granit είναι απολύτως συμπαγή και  Το iQ Granit, χωρίς φθαλικό άλας είναι ιδανικό για περιοχές υψηλής κυκλοφορίας. Το βρίσκουμε στις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και εκπαίδευσης σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας και τις ευρύτερες αγορές του EMEA. Διαθέτει επίσης την πιστοποίηση από τον οργανισμό International Maritime Organization (IMO), το οποίο το καθιστά κατάλληλο και για καράβια.
  Το iQ Granit, φημισμένο για να έχει το καλύτερο κόστος κύκλου ζωής στην αγορά, διαθέτει υψηλές επιδόσεις και τεχνικές δυνατότητες, όπως εξαιρετική ανθεκτικότητα, καθώς και αντοχή στη φθορά, αντοχή σε λεκέ και τριβή. Χωρίς να χρειάζεστε ποτέ κερί ή βερνίκι, παρά μόνο απλή στεγνή λείανση είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε την αρχική εμφάνιση του δαπέδου.
  Με τον κλασικό σχεδιασμό του, σε μια απίστευτα ευρεία παλέτα χρωμάτων, αυτό το εύκαμπτο ομοιογενές βινυλίου πάτωμα μπορεί εύκολα να ταιριάζει με το χρώμα που ταιριάζει στο χώρο σας. Ολόκληρη η συλλογή έρχεται με πολύχρωμες ράβδους συγκόλλησης για τις πιο απλές εφαρμογές και χάρη σε μια σειρά από μορφές και συντονισμένα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών, στατικών και αντιολισθητικών επιλογών δαπέδων - το iQ Granit είναι μια γνήσια προσφορά πολλαπλών λύσεων.

Κλάση: 34 ''πολύ βαριά επαγγελματική'' & 43 ''βαριά βιομηχανική''

Πάχος: 2.0mm

Επίστρωση (layer): 2.0mm

Βάρος: 3.950kg/m2

Φάρδος ρολού: 2m

Μήκος ρολού: 23m

Τιμή: 25,00 €/m²

Η τιμή επιβαρύνεται με Φ.Π.Α. 24% .


  

Tags : επαγγελματικό, συμπαγές, βαριάς χρήσης, δαπεδο,