1.  Φυσική εμφάνιση όλο το χρόνο. Παραμένει πράσινο όλο το χρόνο, ακόμη και στη σκιά , κάτω από τα έπιπλα και τα δέντρα. Διατηρεί το χρώμα του, και φαίνεται πάντα σαν καινούριο. Για όσους έχετε μικρά παιδιά ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι απόλυτα υποαλλεργικός.

2.  Γρήγορη εγκατάσταση. Διατίθενται σε ρολά με φάρδος 4m έτσι ώστε να προσαρμόζονται σε όλους τους χώρους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το στρώσετε.

3.  Καθόλου νερό. Ξεχάστε τον λογαριασμό της ύδρευσης. Το τεχνητό γκαζόν διατηρεί το όμορφο πράσινο χρώμα του και την μεγάλη πυκνότητα του ΧΩΡΙΣ νερό .

4.  Ανθεκτικός. Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι ένα ανθεκτικό προϊόν που θα σας δώσει πολλά έτη απόλαυσης . Δεν ξεθωριάζει το χρώμα του από το ηλιακό φως.  Είναι φιλικό προς το περιβάλλον διότι κάνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στο νερό, στα φυτοφάρμακα και στα λιπάσματα. Επίσης είναι κατασκευασμένο 100% από ανακυκλώσιμα υλικά.

5. Μηδενική Συντήρηση.  Είναι η ιδανική λύση για σας  που θα θέλετε  ένα όμορφο καταπράσινο κήπο , χωρίς να κουράζεστε και να δαπανάτε χρήματα για αυτό.  Ξεχάστε το κόψιμο των χόρτων, το λίπασμα και τα περιττά έξοδα του κηπουρού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το απολαμβάνεται. 

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει και την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στον χώρο σας, πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς και με εγγυημένα υλικά.

Ένας από τους πιο περιζήτητους χλοοτάπητες της εταιρείας μας είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας σε προσφορά las palmas. Το τεχνητό γκαζόν μας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, χάρη στο φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα που προσφέρει, την εξαιρετική του αντοχή, την ποιότητα και το χαμηλό του κόστος. Ο συνθετικός χλοοτάπητας προσφοράς las palmas της “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” στο Μαρούσι είναι πυκνός, ανθεκτικός, υποαλλεργικός και η καλύτερη λύση για να επενδυθεί ο εξωτερικός σας χώρος.

  • Οικονομικό συνθετικό γκαζόν με φυσική όψη για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα
  • Υψος πέλους 38mm
  • Ίνα απο Οικολογικό προϊόν και φιλικό προς τα παιδιά
    • Υπόστρωμα 100% PP latex με τρύπες αποστράγγισης νερών
    • Πλάτος ρολλού 4m
    • Προέλευση Βέλγιο
    • Dtex 8,600
    • Stitches/m2 18,900
    • Total carpet weight 2,500g/m2

Τιμή Προσφοράς: 18,50 € / m2

Η ανωτέρω τιμή επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24%.

Tags : χλοοταπητες, γκαζον αθηνα, για γηπεδα, για βεραντες,